Training

Training

Voor wie is Krav Maga

Ben jij wel eens in een dreigende situatie terecht gekomen? Wordt je geintimideerd? Voel je je onzeker? Of krijg je te maken met agressie op je werk? Dan is Krav Maga precies wat je nodig hebt! Het biedt je inzicht waardoor je eerder signalen oppikt uit je omgeving en dreigende situaties kunt voorkomen. En mocht een aanval onvermijdelijk zijn, dan kun je je er in ieder geval tegen verdedigen. Krav Maga is gebaseerd op natuurlijke reflexen, daardoor is het door iedereen makkelijk aan te leren. Je hoeft niet sterk te zijn en ervaring in andere vechtsporten is niet nodig. Na verloop van tijd zul je merken dat kracht maar ook je conditie enorm zijn toegenomen.

 

Omer Tahiraga, Trainer.

Omer heeft ruim 30 jaar ervaring met verschillende martial arts zoals thaiboksen, karate, judo en is sinds 2010 officieel instructeur krav maga. Door deze gevarieerde achtergrond is hij in staat de technieken te combineren en weet hij welke technieken in de praktijk het meest effectief zijn. Per les wordt er een specifieke aanval getraind. De techieken worden duidelijk voorgedaan en toegelicht waarom het op juist die manier wordt toegepast, zodat je de techniek niet alleen beheerst maar ook begrijpt waarom het wordt toegepast waardoor je zelf inzicht ontwikkeld.

 

“Iedereen zou zich tegen een aanval moeten kunnen verdedigen
en ik ben van mening dat iedereen dat kan leren.
Het vraagt om inzet, inzicht en een realistische training.”
~ Omer Tahiraga ~

 

Examens KMG:

Het systeem van levels van het civiele Krav Maga kan worden bekeken op de website van de KMG ( www.kravmaga.nl ). De level examens P1 worden op locatie in Best afgenomen door Omer Tahiraga al dan niet bijgestaan door andere gecertificeerde instructeurs. De examens voor de levels P2 en hooger worden landelijk op een centraal punt afgenomen door onafhankelijke instructeurs, te weten Franklyn Hartkamp, Director of KMG Nederland, en/of diverse andere instructeurs al dan niet met een of meerdere Instructeur(s) uit Israël.

De kosten van P-level testing (examen inclusief diploma) zijn voor P-Level tests € 25,- en G-Level tests € 30,-
De prijs van de verplichte level patch voor op de broek is € 5,-